Wie is Eilandcoach

Eilandcoach = Karin Lodder. Voor Terschelling is Karin beschikbaar als vraagbaak voor ondernemers en organisaties. Zij weet haar weg te vinden in de eilander structuren en belangen. Tot 2016 is Karin vele jaren actief geweest in diverse besturen. Zo is zij voorzitter geweest van de Terschellinger Ondernemers Vereniging, voorzitter van de Stichting Marketing en Promotie Terschelling en bestuurslid van de Vereniging Terschellinger Erfpachters en Stichting Zeesleepboot Holland.

Karin is geboren en getogen in Zeist en heeft rechten gestudeerd in Utrecht. Terwijl zij vervolgens aan de wal haar werkende bestaan opbouwde in de zakelijke dienstverlening, bracht zij haar vrije tijd zoveel mogelijk door op Terschelling. Haar familie komt oorspronkelijk van het eiland.

Tijdens haar loopbaan heeft Karin zich in diverse commerciƫle management- en directiefuncties ontwikkeld als een echte verbinder en sparringpartner. Een coach die altijd opzoek gaat naar creatieve ideeƫn en oplossingen, waar alle betrokken partijen zich in moeten herkennen en beter van worden. Karin denkt en handelt vanuit de kracht van de verbinding.

Haar passie voor het eiland en haar gedrevenheid om het beste in mensen en organisaties naar boven te halen, hebben ertoe geleid dat Karin begin 2016 gestart is met Bureau Basalt, training en coaching voor bedrijven van de wal met Terschelling als podium. En daarnaast is Karin dus de eilandcoach.